Om KAKEL XXL

Kakelspecialistens koncept KAKELXXL består av både ett sortiment storformatiga keramiska plattor tillsammans med verktyg och fästprodukter plus teknisk support. Med storformatiga avses plattor i storlekar från 80x80 cm och ända upp till t ex. 160x320 cm. Vägg- golv och fasadytor beklädda med plattor ur KAKELXXL blir estetiskt tilltalande, i det närmaste helt fogfria, lätta att hålla rent och kräver minimalt med underhåll.

kakelxxl 

Kakelspecialistens sortiment av KAKELXXL består av ett urval från världens ledande tillverkare av storformatiga keramiska plattor, främst från Italien. Användningsområden för denna typ av plattor i dina kommande projekt kan handla om allt från privata miljöer som badrum och kök till offentliga projekt som fasader, badhus, hotell, offentliga lokaler och offentliga golv. Plattorna går också utmärkt att använda för att tillverka bord, köksöar och sänggavlar m.m. endast fantasin sätter gränser.

Kakelspecialisten har valt att lagerhålla två serier ur KAKELXXL sortimentet. Övriga serier är beställningsvara i projektsortimentet

I konceptet KAKELXXL ingår även kompletta monteringsmetoder och teknisk support under hela projektet, kontakta vår Tekniksupport. Våra medarbetare i butiken och i projektavdelningen kan bistå med hjälp och information kring val av plattor och övriga sortimentsfrågor.